Placute funerare


INSCRIPTIONARI
PLACUTE FUNERARE


gravare sau printare UV

gama diversificata de materiale

Inscriptionari placute funerare

Un gand frumos. Noi, oamenii, suntem ființe muritoare. Odată ce cei dragi au dispărut, ne străduim să păstrăm amintirile intacte în mintea noastră și să ne arătăm recunoștința față de faptele lor și să ne amintim de momentele grozave pe care le-am petrecut cu ei.
Avem multe modalități de a le comemora, dar plăcile comemorative sunt, fără îndoială, un mod unic de a ne exprima și a ne plăti tributele.
inca din epoca anticaDar placutele funerare fac parte dintr-o categorie mai ampla – placi comemorative, în multe alte locuri menționate ca un marcator istoric sau placă istorică. Este o placă de metal, ceramică, piatră, lemn sau alt material, de obicei atașată la un perete, piatră sau altă suprafață verticală , și care poartă text sau o imagine în relief, sau ambele, pentru a comemora una sau mai multe persoane, un eveniment, o utilizare anterioară a locului sau altceva.


Plăci comemorative

sau markere moderne sunt utilizate pentru a asocia locația în care placa este instalata cu persoana, evenimentul sau obiectul comemorat ca un loc demn de vizitat. Majoritatea plăcilor moderne așezate în acest fel sunt amintiri despre ceva, dar acest lucru nu este valabil întotdeauna și există plăci pur religioase sau cele care semnifică proprietatea sau apartenența.

INSCRIPTIONARI PLACUTE FUNERARE – materiale

Odată cu apariția tehnologiilor moderne, astăzi, avem o varietate de materiale sintetice pentru a crea plăci memoriale superbe cu materiale de înaltă calitate și de lungă durată. Să explorăm ambele categorii de materiale referitoare la produsele disponibile la UMC | tipografie bucuresti.

Material natural sau tradițional ?

Pe vremuri, pietrele și materialele din lemn erau la îndemână pentru a crea plăci memoriale pentru majoritatea oamenilor. Unii oameni de elită se bucurau de metal, iar în special metalele prețioase erau folosite pentru gravarea plăcilor lor ca regii și liderii de top ail lumii. Dacă vom enumera materialele tradiționale și naturale utilizate la crearea plăcilor comemorative si pentru inscriptionarea placutelor funerare, următoarele sunt componentele principale.

Placi comemorative din lemn natural

Plăcile din lemn natural arată întotdeauna frumos și elegant. Fiind un “material verde, prietenos cu mediul”astăzi este cel mai preferat material, iar UMC oferă ofera solutii pentru diferite esente de lemn, sigilate cu substanțe chimice pentru a evita efectele intemperiilor pentru aplicații în aer liber. Personalizarea este posibilă în ceea ce privește forma, dimensiunea, designul, culorile și stilurile de fundal și font, precum și încorporarea imaginilor. Se pot debita in diverse forme, ovale, rotunde, in forma de inima. Puteți fixa placa pe o piatră de mormânt sau o cladire prin diverse metode, dar recomandam suruburile. 

Plăci funerare din oțel inoxidabil

Oțelul inoxidabil este un metal imbatabil atunci când vă gândiți la aplicații în aer liber. Oțelul a adăugat avantajul că este material rentabil, dar flexibil pentru a personaliza comanda. UMC oferea diverse opțiuni pentru a vă satisface nevoile.

Plăci memoriale de Metalex

Metalexul este un bun imitator al argintului sau al aurului dar nu este un asa costisitor, dar se folosește pentru plăcile memoriale. Are marele avantaj ca poate fi gravat si sau imprimat color cu ceneluri UV.


Am văzut că lumea plăcilor comemorative dar in special cea pentru inscriptionari placute funerare este vastă și că aveți o mulțime de alegeri pentru a o face pe cea potrivită pentru persoana iubită. Tipografia UMC prin departamentul de productie publicitara este o destinație serioasă pentru a comanda o placă memorială pe baza conceptului sau ideii dvs. Personalizate și respectarea cerințelor unice pentru material, forme, dimensiuni, gravură și stil. Ești gata să ne împărtășești ideea ta?

SUNA ACUM LA
0736398180

This website uses cookies.