Afise publicitare

AFISE PUBLICITARE

tipar offset si digital

POSTERE PERSONALIZATE

tipar digital

Pret afise tipar offset

Pret afise tipar digital

Print digital pe diverse tipuri de materiale:

hartie diverse gramaje | autocolant

polipropiolena PVC – outdoor

polipropilena hartie – indoor

banner

canvas

Afise publicitare

Reclama  cu impact – Afișele au fost alegerea preferată pentru publicitate, de la concerte la restaurante și evenimentele din comunitate. Este evident cel mai bun si la indemana mijloc pentru evenimete cu viata scurta, cum  ar fi spectacole, concerte sau promovari.
Dar nu toate afisele au acelasi rezultat si impact. Sunt doua criterii semnificative care influenteaza acest lucru.

print digital afise

DESIGNUL

Un design de afis impresionant va poate transforma evenimentul sau promovarea intr-un magnet de actiune pozitiva, in timp ce un design de afis lipsit de idee si lumiina, sigur nu va avea rezultat. UMC tipografie bucuresti va pune la dispozitie prin departamentul de grafica publicitara servicii specializate de conceptie si creatie grafica in standarde tipografice.

afise publicitare

TIPARUL

In al doilea rand dar nu ultimul, pregatirea pentru  DTP – PREPRESS  –  TIPAR OFFSET  trebuie sa fie calibrata ca un tot unitar. De aceea se recomanda ca designul, conceptia sa fie lucrata in norme tipografice cu oameni care stiu ce inseamna tiparul. Acet lucru va conduce la realizarea unor lucrari de calitate fara pierderi mari, deci cu un cost mai scazut. Umc tipografie bucuresti are posibilitatea sa tipareasca afise publicitare offset si digital, de la tiraje mici pana la tiraje de tipar offset, de la dimensiuni standard pana la afise atipice si cu dimensiuni mari de pana la 1.5 metri latime.

Postere personalizate

Ce intelegem prin postere personalizate? 

Sunt in mare parte unicate pe care oamenii isi doresc sa le aiba in casa la birou sau sa decoreze un spatiu comercial.

Posterele sunt legate de o pasiune, de familie, de un eveniment, sau un colaj cu toate acestea. Posibilitatile sunt nelimitate. Vezi mai multe pe pagina postere personalizate.

Postere personalizate.
Putem printa pana la 1.5 metri latime.

postere personalizate

Notiuni de baza tipar afise publicitare

Criterii DESIGN

AFISE PUBLICITARE

 • Definiți-va clientul ideal

  Inainte de a începe să concepeti designul unui afis publicitar, este important să știți cui va adresati. Dacă nu știți cine este publicul dvs. țintă, nu veți putea crea un design care să se simtă autentic și si cu impact pentru ei.

 • Definiti-va mesajul

  Indiferent dacă faceți publicitate pentru deschiderea unui nou magazin, o strângere de fonduri pentru comunitate sau organizati un eveniment, clarificarea mesajului trebuie să fie în partea de sus a listei de priorități si in concordanta cu publicul tinta.

 • Definiti masura impactului

  Dacă doriți să proiectați un poster de succes, trebuie să definiți cum veți măsura succesul.

 • Definiti bugetul

  Este foarte important să vă definiți bugetul din timp. Acesta determină câte postere puteți imprima, ce tip de imprimare ar trebui să utilizați, cele mai bune opțiuni de cerneală și hârtie …, sunt informații pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a începe.

 • Criterii de grafica

  Pentru afise publicitare de impact, grafica trebuie sa respecte criterii clare. Apelati la servicii de grafica publicitara profesionale.

Evaluati si TIPARITI

 • Evaluati designul

  Este timpul să examinați proiectul final al posterului și să vedeți dacă trebuie să faceți modificări înainte ca afișul să intre la prepress si sa fie pregatit de tipărit.

  Intreaba-te:

  • Acest design atrage atenția?
  • Mesajele mele vin tare și clar?
  • Poți să înțelegi în mod clar CTA-ul (call to action), mă inspiră acest design să vreau să îl urmez ?
  • Aspectul general al acestui poster se simte în marcă?
 • Alegeti metoda de tiparire

  Nu toate masinile de tiparit sunt la fel, nici cele de aceeasi marca. Asta pentru ca sunt mecanisme sofisticate si conteaza foarte mult cum sunt reglate pentru tipar. Deasemena influenteaza si factorul uman, experienta tipografului. O masina de tparit de primă clasă va furniza postere incredibil de bine tipărite, în timp masina de tiparit mai veche sau neintretinuta va furniza afise de proasta calitate

 • Alege-ti suportul de tipar

  În continuare, trebuie să discutati cu cei de la tipografie ce fel de solutii recomanda pentru scopul dvs.  și pentru bugetul dvs. Lucrurile pe care va trebui să le alegeți includ:

  • Ce fel de hârtie să folosiți (carton, carton, hârtie etc.)
  • Ce greutate de hârtie
  • Finisajul posterului (mat, semilucios, lucios etc.)
  • Elemente de tipar auxiliare (plastifiere, folio, lac UV selectiv)
 • Bunul de tipar - BT

  Fiti foarte atent si urmariti fiecare detaliu, de la corectitudinea exprimari, ortografie, pana la culori si alte detalii inainte de a semna sau a da acceptul pentru tipar.