Procesul pentru tipar carti este unul destul de lung si trebuie verificat atent la DTP. Pentru a ajunge cartea la tipar se incepe cu eBOOK, adica cartea in format electronic. Urmatorul pas pentru tiparire carte este verificarea si montajul pentru carte in functie de conditiile tehnice (formatul de hartie pe care se tipareste). Dupa tipar, se intra cu cartea la finisare – faltuire sub forma de colita, adunare, brosare si rotunjire-taiere la format finit. Aici gasesti ce specificatii trebuie sa completezi pentru o cerere de oferta tipar carte pentru a avea toate informatiile necesare.

Tiparire carte offset vs tipar digital

Tipar offset

Printarea digitala se impune pentru tiraje mici pana la 300 carti mai ales daca au multe pagini. Costurile pentru tipar offset in acest caz ar aduce preturi necompetitive.

Tiparirea de carte in proces offset implica un tiraj adecvat, cel putin 300 exemplare, Dar chiar si asa costurile sunt destul de mari. Scaderea pretului este sesizabila de la 500 exemplare in sus.

De ce tipografia UMC este cea mai buna alegere pentru tipar carti

tiraje mici si medii

Timp de executie scurt

Tehnologia pe care o avem in dotare ne permite sa efectuam fluxul tehologic pentru tiparire carte intr-un timp scurt si la o calitate in standarde ISO. Ai un termen limita ? Intreaba-ne de termenul nostru de executie pe care il garantam.

Proces de machetare gratuit

Aranjarea in pagina de tipar a paginilor de carte se face prin programe de impozitie si trebuie sa respecte un anumit tipar in functie de tehnologia in care se lucreaza cartea. La noi acest proces este gratuit.

Specialist in tipar doar la un telefon distanta

Specialistul tau personal este gata sa discute cu tine privind procedurile si cele mai bune variante pentru tiparire carti.
Doar suna la 0722 500 853.

Tiparesti mai multe carti, salvezi mai multi bani

Amortizarea costurilor fixe de productie prin cresterea tirajului duce la scaderea pretului per unitatea de produs.

Transport gratuit in Bucuresti

Asiguram prin parcul nostru auto transportul comanzii tale oriunde in Bucuresti GRATUIT

Cere acum oferta

Departamentul marketing iti va raspunde la solicitare in cel mai scurt timp. Incearca sa completezi toate datele tehnice necesare.

CERERE OFERTA PRET GHIDATA

Cerere pret tiparire carte

Tiparire carte

Am inceput sa tiparim carti inca din 1997. Am colaborat cu scriitori precum Paul Everac, Al. Mironov, Ion Coja. In tipografia noastra s-au realizat integral carti incepand de la culegerea de text dupa manuscris, corectura, design grafic coperta, impozitie (machetare) pana la produsul final CARTE.