PLIANTE BUCURESTI
preturi bune
maxim de calitate

pliante tiraje mici, medii si mari
orice tip de impaturie

produse tipografice

TIPAR OFFSET

Oferim preturi competitive pentru pliante si maxim de calitate. Folosim un sistem de calibrare a intregii linii de productie de la DTP, RIP calibrat, Computer to plate integrat si calibrat, tipar de inalta rezolutie pe HEIDELBERG Speedmaster automatizat. Pentru tiraje mari detinem un Rolland dar si masina performanta care poate executa automat mai multe indoituri.

flyere

PLIANTE | tipuri de pliere

TIPAR DIGITAL

Print digital pe un utilaj XEROX face diferenta in ceea ce priveste calitatea si acuratetea culorii. Printerul face parte din aceasi linie calibrata a lantului de tiparire. Este foarte util pentru tiraje de evenimente si cand esti presat de timp (tiraje mici ). Suprafata maxima tiparita a hartiei este de 470 x 315 mm (47 cm x 31,5 cm), suficienta pentru pliante comune ca si format.

print pliante bucuresti

Pliante pret

policromie fata verso
tipar offset
DCL/DCM 130 gr

COMBINA-TE LA PLIANTE

pentru un pret mai bun

Da, este o modalitate de a scadea pretul cu consumabile care au costuri fixe si care se reduc cu cat este mai mare tirajul.

Exemplu

Presupunem un tiraj de 10000 de flyere A5 desfasurate A4 fata verso
Pentru a fi tiparite pe un SRA3 (A3 marit un pic), deci doua pliante A4 pe un format de tipar ar insemna ca trebuie sa tiparim 50oo coli care se vor taia in doua, rezultand 10000 flyere. Dar costurile fixe (placi, manopera developare, etc) se vor imparti la tirajul de 5000 (masina tipareste cu 8000 – 10000 coli per ora) Daca ar fi fost doua flyere distincte (al tau si al altui client) atnci costul fix pentru tipar s-ar imparti la 10000 de coli, tirajul tau al altui client  (fiind 2 unitati distincte pe o coala de tipar). In curand vor fi cateva preturi calculate din care sa se vada diferenta de pret pentru exemplul de mai sus, un formular pentru a face rezervare tipar, o lista a celor care au rezervat ca sa vezi data de tipar si tirajul si formatul de tipar.

Send us mail